Kezdőlap| Szállítási szabályzat

Szállítási szabályzat

BECSÜLT SZÁLLÍTÁSI IDŐK

Normál talaj: 7-10 munkanap

Földi DHL: 7-20 munkanap

Második nap: 2-3 munkanap

Éjszaka: 1-2 munkanap

USPS 1. prioritás: 7-10 munkanap

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

Arra törekszünk, hogy rendelése a lehető leggyorsabban megérkezzen. Annak érdekében, hogy rendelése a gyorsított szállítási határidőn belül megérkezzen, 12:00 előtt kell leadnia a megrendelését, és engedélyeznie kell a fizetést. Minden ezen időpont után leadott rendelés a következő munkanapon kerül feldolgozásra. Kérjük, a választott szállítási módtól függően legfeljebb két munkanapos feldolgozási időt biztosítson a szokásos szállítási időn felül. Ne feledje, hogy bizonyos tételek ki vannak zárva az éjszakai vagy a második napon történő szállításból.

Nem vállalunk felelősséget az elveszett vagy ellopott csomagokért, amelyeket szállítmányozási szolgáltatásnak címeztek. Ha ezt a fajta szolgáltatást szeretné igénybe venni, felelősséget vállal a szállítmányában bekövetkezett károkért vagy veszteségekért. Nem ajánlunk fel cserét vagy visszatérítést az olyan hiányzó vagy sérült megrendelésekre, amelyekről ésszerűen úgy gondoljuk, hogy azokat a létesítménybe szállították. Bármilyen szállítmányozási szolgáltatásnak címzett megrendelés az Ön felelősségére történik.

VÁRATLAN KÉSÉSEK

Ritka esetekben, mint például az ünnepi szezonban és a különleges akciókban, előfordulhat késedelem a feldolgozásban. Vállalkozása fontos számunkra, ezért ha rendelése váratlanul késik, forduljon hozzánk bizalommal.

Copyright © 2024 Lottobudapest.